|
Аўтар |
Паведамленне |
Moby
|
Загаловак паведамлення: Кулінарныя прыстасаванні Дададзена: 12 сак 2012, 22:42 |
|
 |
Кадэт |
Зарэгістраваны: 22 лют 2012, 15:46 Паведамленняў: 64 Пункты рэпуатцыі: 2

|
Дагэтуль абыходзіўся толькі нажом і посудам (ну і там мікрахвалеўка), але зараз пачынаю думаць, можа набыць якую небудь мультыварку ці нешта падобнае. Ня то, што наглядзеўся усялякага "шоппінгу на канапе", але хацелася б знайсці штосці, што дапаможа хутка і без пастаяннага мыцця посуда гатаваць ежу. І каб рабіла гэта як мага аўтаномна, бо я не цалы час на кухні падчас гатавання.
Цікавыя меркаванні, у каго што есць на кухні, што дапамагае хутка прыгатаваць добрае блюда.
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
Moby
|
Загаловак паведамлення: Re: Кулінарныя прыстасаванні Дададзена: 16 сак 2012, 11:57 |
|
 |
Кадэт |

|
Сур'езней, дзяўчаты  Думаю, з фігурамі ў вас усе выдатна. Мультыварка - гэта добрая тэма. А як яна працуе? І ці вялікая? Думаў таксама пра ўсялякія блендеры і камбайны. Але пакуль вырашыў, што гэта занадта -- усе, што трэба, можна зрабіць звычайным нажом (ну, ці некалькімі)
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
eshmakuna
|
Загаловак паведамлення: Re: Кулінарныя прыстасаванні Дададзена: 16 сак 2012, 12:16 |
|
 |
Жаўнер |
 |
Зарэгістраваны: 31 сту 2012, 11:00 Паведамленняў: 136 Вобразы: 30 Пункты рэпуатцыі: 0

|
Moby пісаў(а): Сур'езней, дзяўчаты ... ну як жа сур'езней, калі вясна навокал? ))))) Цытата: Думаў таксама пра ўсялякія блендеры і камбайны. Але пакуль вырашыў, што гэта занадта -- усе, што трэба, можна зрабіць звычайным нажом (ну, ці некалькімі) ... мяне блэндары цікавяць з тае нагоды, што ў іх можна рабіць супы-пюрэ, кактэлі і смузі... вось і запыталася... 
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
Moby
|
Загаловак паведамлення: Re: Кулінарныя прыстасаванні Дададзена: 11 кра 2013, 23:06 |
|
 |
Кадэт |

|
eshmakuna пісаў(а): Moby пісаў(а): Наконт мультываркі -- парада аказалася вельмі зручнай. Дзякую усім.
Зараз думаю пра фрыцюрніцу, часам маю апетыт на якісці "джанк фуд" кшталту крылышак ці ребрышак с храмкучай корачкай. Хто мае досьвед, ці варта набываць, альбо досыць і духоўцы? ... мне фрыцюрніцы даспадобы... таму што ў духоўцы так не атрымаецца... калі вы з'яўляецеся прыхільнікам смачнай, але нездаровай ежы, варта набыць - не пашкадуеце... тым больш, што з той жа бульбай можна не целепацца - набываць ужо падрыхтаваную...  А што, звычайная бульба не падыдзе??. Трэба набываць толькі тую, што прадаецца ўжо напоўгатаванай. Я чуў, што не ўсе сорты бульбы падыходзяць да смажэння ва фрыцюры, аднак штоб такія абмежаванні. На есць гуд(((. Пабачым
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
|
Хто зараз на канферэнцыі |
Зараз гэты форум праглядаюць: няма зарэгістраваных карыстальнікаў і 0 гасцей |
|
Вы не можаце пачынаць тэмы Вы не можаце адказваць на паведамленні Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні Вы не можаце выдаляць свае паведамленні Вы не можаце дадаваць укладанні
|
|
|