|
Аўтар |
Паведамленне |
Leschij87
|
Загаловак паведамлення: Re: Што чытаем? Дададзена: 22 сак 2012, 17:44 |
|
Зарэгістраваны: 22 сак 2012, 17:27 Паведамленняў: 1 Пункты рэпуатцыі: 0

|
А мне вельмі падабаўся Мікола Ермаловіч "Беларуская дзяржава - Вялікае княства Літоўскае" Перачытваў таксама Коласа "Сымон музыка", ну і паляка Анджэя Камінскага "Рэспубліка супраць аўтакратыі", канешне літаратура не беларуская), але ж пра Беларусь і на ейнай мове)
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
Аўгінька
|
Загаловак паведамлення: Re: Што чытаем? Дададзена: 21 чэр 2012, 14:23 |
|
Зарэгістраваны: 16 чэр 2012, 14:31 Паведамленняў: 2 Пункты рэпуатцыі: 0

|
lixvar пісаў(а): Там уся сям'я таленавітая, Джэці проста цуд. Так! Так! Гэта я таксама ведаю. Проста цудоўная сям'я! Паболей бы такіх.
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
T34
|
Загаловак паведамлення: Re: Што чытаем? Дададзена: 14 жні 2012, 18:25 |
|
Зарэгістраваны: 28 вер 2011, 11:42 Паведамленняў: 12 Пункты рэпуатцыі: 0

|
Ludvinka пісаў(а): Можа хто ведае ці ёсьць пераклад У. Шэкспіра "Рамэо і Джульета" на беларускую мову? Шукаю, не магу знайсьці... Калісьці бачыў кнігу Шэкспіра з серыі "Скарбы сусветнай літаратуры" (выходзіла ў 90-ыя годы), такая з чорнай вокладкай. Памятаю, быў там "Гамлет", а вось наконт "Рамэо і Джульеты" не ўпэўнены.
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
lixvar
|
Загаловак паведамлення: Re: Што чытаем? Дададзена: 15 жні 2012, 14:12 |
|
 |
Жаўнер |
 |
Зарэгістраваны: 20 ліс 2011, 22:34 Паведамленняў: 112 Адкуль: Менск Пункты рэпуатцыі: 2

|
Ludvinka пісаў(а): Можа хто ведае ці ёсьць пераклад У. Шэкспіра "Рамэо і Джульета" на беларускую мову? Шукаю, не магу знайсьці... У букіністычным аддзеле "Ведаў" бачыў Шэкспіра, "Гамлет" дакладна быў, а што яшчэ не памятаю.
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
Незалежная
|
Загаловак паведамлення: Re: Што чытаем? Дададзена: 19 жні 2013, 21:25 |
|
Зарэгістраваны: 19 жні 2013, 20:46 Паведамленняў: 13 Адкуль: Менск Пункты рэпуатцыі: 0

|
Я зараз "На ростанях" Якуба Коласа перачытваю. Смаката! Мая любімая кніга Коласа. Рэкамендую.
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
Незалежная
|
Загаловак паведамлення: Re: Што чытаем? Дададзена: 19 жні 2013, 21:25 |
|
Зарэгістраваны: 19 жні 2013, 20:46 Паведамленняў: 13 Адкуль: Менск Пункты рэпуатцыі: 0

|
lixvar пісаў(а): Аўгінька пісаў(а): Я вось зараз чытаю зборнік вершаў "Стапеліі" Віктара Жыбуля! 2012-ага года. Вельмі падабаецца! Віктар малойца  Там уся сям'я таленавітая, Джэці проста цуд. Плюсую. Учора бачыла іх у метро: Вера, Віця і сынок іх. Не сям'я, а казка!
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
yadzi
|
Загаловак паведамлення: Re: Што чытаем? Дададзена: 21 чэр 2015, 20:23 |
|
Зарэгістраваны: 21 чэр 2015, 16:22 Паведамленняў: 5 Пункты рэпуатцыі: 0

|
Васіля Быкава ўзяўся чытаць. Падабаецца вельмі, што словаў можна ў яго шмат цікавых падвучыць - пачаў разам з чытаньнем і блакноцік весьці. Дарэчы, вось тут можна спампаваць свабодна для чыталак  Таксама, захапіўшысь быў творам Караткевіча "Ладдзя роспачы", на камунікаце была калісь 
|
|
Вярнуцца да пачатку |
|
 |
|
Хто зараз на канферэнцыі |
Зараз гэты форум праглядаюць: няма зарэгістраваных карыстальнікаў і 0 гасцей |
|
Вы не можаце пачынаць тэмы Вы не можаце адказваць на паведамленні Вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні Вы не можаце выдаляць свае паведамленні Вы не можаце дадаваць укладанні
|
|
|